fredag den 2. december 2011

Baby futter og julegave update

Min skønne veninde Camilla har været så sød at tage nogle billeder af de futter jeg har strikket til hendes skønne lille søn - jeg har åbenbart en tendens til at glemme at tage billeder af de ting jeg strikker inden jeg afleverer dem, men så er det jo godt at have nogle der kan hjælpe :-)

De grønne futter strikkede jeg for noget tid siden af en rest garn fra en vest jeg havde strikket til en anden venindes søn. Camilla virkede til at blive ret glad for dem, så da vi var sammen i sidste uge havde jeg strikket et par lyseblå til lillemanden - rent faktisk af det garn der var tilbage fra dragen jeg strikkede til ham i sommer, da han var helt lille og ny (se tidligere indlæg).



Futterne er en dejlig nem måde at få brugt nogle rester garn - selvom strømpepinde og jeg vist aldrig bliver specielt gode venner ;-)

Update på julegaver
De lange tunikaer/kjoler til pigerne er mere eller mindre færdige, de skal bare hæftes og vaskes :-) Synes godt nok det var har været et noget længere projekt i år end det plejer, men nu er de to af pigerne jo heller ikke helt små længere!
Trøjerne til drengene skrider frem og skulle gerne blive færdige i løbet af den næste uge.
Jeg er ikke helt sikker på om forældrene til nogle af modtagerne læser med herinde, så det kan godt være, at jeg venter med billederne til efter jul ;-)

Jeg havde egentlig købt en julegave til min faster, men samme dag som min mor og jeg skulle besøge en ny garnbutik talte jeg med min faster og hun nævnte igen hvor glad hun er for den trøje jeg strikkede til hende for et par år siden. Med den tanke i hovedet var der ikke langt til handling, da jeg faldt over et mønster og noget garn til en vest/bolero, som jeg tror er lige noget for hende. Dette garn blev naturligvis nødt til at komme med hjem - sammen med garn til endnu en top til mig selv ;-) Jeg er godt i gang med vesten, så den skal nok blive færdig inden jul. Trøjen til min mor er en helt anden snak, for der er godt nok mange vrang masker :-(

I aften skal jeg til julefrokost med nogle gamle kolleger, så jeg er sikker på at lørdag bare bliver en dag foran fjernsynet med strikketøjet i hånden.

God weekend :-)

1 kommentar:

  1. Hej hvor er de fine
    Har du en opskrift på de lyseblå
    Vh Helle

    SvarSlet