fredag den 13. april 2012

Ups...

Så gik der endnu engang alt for lang tid mellem opdateringer på bloggen - jeg beklager.

Den sidste måneds tid er gået med nyt arbejde, eksamen og flytning, så der er har været rigtigt meget at se til - og dermed heller ikke ret meget tid til strikning og bloggen.

Jeg har dog fået Lilahs bukser færdige:Mønsteret er fra Dalegarn og strikket i deres Baby Ull hvilket nok er noget af det skønneste garn jeg har brugt til børnestrik. Og det siger jeg selvom bukserne er strikket på pind 3½ og det til tider føltes som om jeg strikkede og strikkede og ikke kom nogle vegne!

Jeg har jo haft god tid til at strikke i bus og tog mens jeg har pendlet, så jeg er kommet godt i gang med en kjole til en anden venindes datter. Jeg er færdig med forstykket og godt i gang med ryggen. Jeg har ikke fået taget billeder siden starten, men synes lige I skal se mønsteret, som jeg synes er overraskende sødt når man tager i betragtning for nemt det er at strikke.


Weekenden skal bruges på at gøre rent i den gamle lejlighed i Fredericia og når det er overstået håber jeg på at få lidt bedre tid til strikning og bloggen. Jeg læser alle jeres dejlige indlæg, men oftest er det på telefonen, og der kan jeg altså ikke finde ud af at kommentere fra. Men jeg skal forsøge at blive bedre til det fremover :-)

God weekend til alle :-)

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt du får noget fra hånden mens man sidder og ellers kan kede sig i busser og tog - så går tiden da også bare meget hurtigere.
  Jeg er helt vild med de babybukser, dem er du virkelig sluppet godt fra :)
  Glæder mig til at se kjolen færdig.

  Du må også have dig en dejlig weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sussi - og ja med strikketøjet i hånden var tog og busturene ikke helt så slemme.

   Jeg er også rigtigt begejstrede for bukserne, nu glæder jeg mig bare til at se hvad prinsessens mor siger til dem ;-)

   Ang. kjolen, så er jeg løbet tør for garn :-( Jeg skulle vist have set på opskriften inden jeg gik ud af butikken i stedet for bare at lytte til ekspedienten, for hun havde da godt nok slet ikke styr på hvor meget der skal bruges - jeg mangler et helt nøgle! Jeg må forbi butikken i morgen efter arbejde og håbe, at de har mere tilbage i den samme indfarvning.

   Slet
 2. Hvor er de fine :o) Jeg kan se, at du har fået nogle labels til at sætte på tøjet - I love it :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :-)

   Går ikke lige ud fra, at modellen egner sig til din lillemand, men så må vi jo se om vi kan finde på noget andet, så han også kan få noget hjemmestrik med et label i - hvis han da kan leve med, at skriften er lilla ;-)

   Slet
 3. Håber du er kommet godt i gang med dit nye arbejde og føler dig hjemme i din ny lejlighed :-)

  Det er nogle rigtig søde bukser du har lavet. Synes toppen har et super flot mønster.

  Vil give Camilla ret i at det er nogle fine labels du har fået lavet, så er alle detaljer på plads :-)

  SvarSlet
 4. Hej, det er en fin blog du har, men jeg kan ikke rigtigt finde dine kontaktoplysninger på bloggen. Er det muligt for dig at sende en mail til blog@woolspire.com? Det drejer sig om muligt sammenarbejde.

  Med venlig hilsen
  Casper.

  SvarSlet