fredag den 21. oktober 2011

Første blogindlæg

Har længe overvejet at oprette en blog og nu har jeg endelig taget mig sammen til det.

I første omgang bliver det en blog med mine strikkeprojekter, og hvad jeg ellers går og foretager mig. Jeg har strikket i mange år, men desværre har jeg ingen billeder af mine mange kreationer.

Heldigvis har modtageren af en af mine kreationer været så flink at have uploaded et billede af den på sin blog tidligere, så den dragt kan jeg vise i dette første indlæg :-)

Min veninde blev mor til den skønneste lille dreng i sommer, og han skulle selvfølgelig have noget hjemmestrikket.

Det blev til denne dragt:


Jeg finder mange af mine opskrifter online og i diverse blade (min mor får Familie Journalen hver uge og er sød til at gemme gode opskrifter), men lige nøjagtigt denne her er en blanding af flere forskellige opskrifter, og jeg er faktisk blevet ret tilfreds med den. Jeg var bekymret for, om den blev for kedelig med alt det glatstrik, men det synes jeg nu ikke er tilfældet.

Jeg har gang i flere barselsgaver og julegaver, så der kommer flere indlæg inden længe. Måske kan jeg også overtale nogle af tidligere modtagere til at tage billeder af de ting jeg har lavet før ;-)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye blog :o) Sikke en fin dragt ;o) Hvis du vil kan jeg tage et par billeder mere af den, og jeg har også de fine grønne futter, dem kan jeg også tage et par billeder af? knus

  SvarSlet
 2. Du må da gerne tage et par billeder mere hvis du har tid/lyst, også gerne af futterne.

  Tak for de søde ord om bloggen - nu må vi se om jeg kan huske at opdatere ind i mellem ;-)

  SvarSlet
 3. Velkommen i blogland :-)
  Jeg synes det er rigtig fin dragt. Det er så skønt med strik til de små. Ved ikke om du kender denne side www.ravelry.com der ligger også rigtig mange opskrifter og der er div. forums hvor man kan få hjælp/hjælpe andre :-)

  SvarSlet
 4. Tak for velkomsten Merete :-)

  Jeg kender godt den hjemmeside du nævner og har også brugt nogle af deres opskrifter.

  Satser på at få taget nogle flere billeder af i løbet af weekenden, så der skulle gerne snart komme et nyt indlæg :-)

  SvarSlet