onsdag den 25. januar 2012

Babystrik

Min veninde Camilla har været så sød at tage nogle billeder af hendes søn Victor i den trøje jeg strikkede til ham til jul. Trøjen er ikke helt som jeg strikkede den i første omgang, for fyren kunne ikke få den over hovedet. Ikke fordi han har et stort hoved, snarere fordi jeg ikke havde tænkt mig om, da jeg lavede ribkanten. Så ribben blev pillet op og for at være helt sikker på, at han kunne passe den lavede jeg et knaphul i den ene side.Trøjen er denne her fra Drops og strikket i 2 tråde Drops alpaca garn.

Pt. strikker jeg på et par bukser til Lilah (en anden venindes datter) i det lækre baby uld fra Dalegarn.


Beklager billedkvaliteten, men jeg har ikke noget kamera pt., så billedet er taget med mit dårlige mobilkamera.

6 kommentarer:

 1. Han er sød og trøjen er sød. Der er nu noget særligt ved flet på trøjer til drenge syntes jeg. Hilsen annetteskreativiteter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Annette :-) Jeg synes altid flet/snoninger er flotte - især til babyer og små børn.

   Slet
 2. Sikke sød han er ;o) Jeg er super glad for at den kunne fikses, for den er bare så fin og han er så kær i den - tak endnu engang :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :-) Jeg er også rigtig glad for, at den kunne reddes (med lidt input fra min mor ;-)) for den ser jo ud til at passe ham fint.

   Skulle I får lyst til en ny når han vokser fra denne her, så siger du bare til :-)

   Slet
 3. Nåå, hvor er den sød trøjen - og drengen også, han skal nok blive fin:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mona - jeg er faktisk også rigtig glad for trøjen, synes den blev ret vellykket. Og knappen i den ene side synes jeg bestemt ikke gjorde den ringere - selvom den ikke var med i den oprindelige udgave ;-)

   Victor er en rigtig skøn lille gut med de smukkeste øjne som bare ikke er til at stå for - er sikker på at der nok skal være nogle teenagepiger om 10-15 år der deler den holdning ;-)

   Slet