søndag den 12. februar 2012

Bedre sent end aldrig...

Hold da op hvor er jeg godt nok ikke god til at opdatere bloggen for tiden. Synes jeg styrter rundt og skal have styr på en hel masse inden jeg skal starte på job, så de sidste par uger har været lidt stressende.

Jeg nåede lige at komme i gang med de seks ugers selvvalgt kursus man har ret til som ledig inden jeg fik jobbet i Haderslev, så pt. er jeg to dage om ugen i Silkeborg hvor jeg tager merkonomkurset "Kommunikation i Praksis". Det er vildt spændende, vi har et godt hold og jeg er vild med skole hvor jeg tidligere har taget to andre merkonomfag. Det er også derfor jeg har valgt at tage til Silkeborg igen i stedet for at tage kurset i Kolding - og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Vi er halvvejs igennem undervisningen, så nu er jeg i gang med at skrive det projekt der skal danne grundlag for en mundtlig eksamen i marts. Min nye arbejdsgiver er heldigvis meget forstående for, at jeg gerne vil gøre kurset færdig og har givet mig fri til de sidste kursusdage og eksamen.

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at dele dette skønne billede med jer


Fyren på billedet er min venindes skønne søn iført den dragt jeg strikkede til ham, da han var helt lille og ny sidste sommer. Jeg troede faktisk, at den for længst var for lille, men da det er ren uld er det vel meget godt han har kunnet passe den nu hvor der har været så koldt :-)

Der kommer et indlæg med nyt strik i løbet af et par dage, skal lige have lavet baby bukserne helt færdige og have taget billeder af dem og jakken til Lilah der kun mangler knapper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar