onsdag den 7. marts 2012

Beklager den lange stilhed...

Hold da op det er længe siden jeg har lagt nyt på bloggen - det beklager jeg. Jeg undskylder også, at jeg har været så dårlig til at kommentere alle jeres indlæg, jeg lover, at det nok skal blive bedre :-)

De seneste uger har været fuldt besatte med afslutning af kursus i "Kommunikation i Praksis" og dertil hørende projekt. Projektet er nu afleveret og jeg kan koncentrere mig lidt mere om mit nye job. Jeg startede på mit nye arbejde i Haderslev for 1½ uge og indtil videre er jeg begejstret for det. Mine nye kolleger og chef har fra dag 1 vist mig stor tillid og det kan jeg mærke, at jeg virkelig trives med. Jeg har fået nogle rigtigt spændende opgaver og glæder mig til for alvor at komme i gang med dem.

Det er ikke blevet til så meget strik, men jeg skal snart tage revanche. Mine forældre tager i sommerhus lige syd fra Haderslev i morgen, og jeg slutter mig til dem efter arbejde i morgen eftermiddag. Jeg skal godt nok på arbejde fredag, men det er jo noget skønnere at tage bilen og køre 7 km i stedet for tog og bus fra Fredericia. Weekenden skal bruges til at udforske området (så jeg har noget viden at dele med turisterne på kontoret) og slappe af med strikkepindene. Jeg glæder mig til en weekend uden projekt!!

Nå ja, vi skal også lige se på nogle lejligheder, hvor jeg håber at finde bare en enkelt jeg kunne tænke mig at flytte i, for de her 1½ - 2 timers transport hver dag tager altså livet af mig hvis jeg skal fortsætte med det i mere end et par måneder!

Satser på nye updates med masser af strik i de kommende uger :-)