onsdag den 25. januar 2012

Babystrik

Min veninde Camilla har været så sød at tage nogle billeder af hendes søn Victor i den trøje jeg strikkede til ham til jul. Trøjen er ikke helt som jeg strikkede den i første omgang, for fyren kunne ikke få den over hovedet. Ikke fordi han har et stort hoved, snarere fordi jeg ikke havde tænkt mig om, da jeg lavede ribkanten. Så ribben blev pillet op og for at være helt sikker på, at han kunne passe den lavede jeg et knaphul i den ene side.



Trøjen er denne her fra Drops og strikket i 2 tråde Drops alpaca garn.

Pt. strikker jeg på et par bukser til Lilah (en anden venindes datter) i det lækre baby uld fra Dalegarn.


Beklager billedkvaliteten, men jeg har ikke noget kamera pt., så billedet er taget med mit dårlige mobilkamera.

torsdag den 19. januar 2012

Nye projekter...

Jeg har egentlig haft planer om dette indlæg lige siden nytår, men af en eller anden grund er tiden bare fløjet afsted og den ene uge tager den anden.

Selvom det snart er noget tid siden der var nytårsaften skal I altså ikke snydes for min veninde Camillas fantastiske dessert fra nytårsaften. Vi er nogle stykker der efterhånden har holdt nytårsaften sammen i mange år og vi plejer at hjælpe hinanden med maden. I år hjalp jeg med hovedretten, børnepasning og borddækning mens Karina stod for forretten og Camilla for denne lækre dessert. Vi havde som altid en hyggelig aften, selvom vi vist ikke er helt så vilde som vi var tidligere ;-)

Og nu til strik

Efter alle julegaverne var færdige bestemte jeg mig for, at nu var det altså mig selv der skulle strikkes til - det synes jeg, at jeg havde fortjent ;-) Allerede inden jul købte jeg garn og mellem jul og nytår gik jeg i gang med denne her:


Opskriften er denne her fra Drops (som det også fremgår af billedet). Jeg har lavet nogle ændringer og det går faktisk hurtigere fremad end jeg lige havde forventet. Men nu er jeg bare gået død i den, så den får lov til at holde en lille pause.

I stedet er jeg gået i gang med denne her til min mor


Opskriften er fra Familien Journalens tillæg fra sidste uge. Jeg tror den bliver lidt et mareridt fordi der er så mange snoninger, men så er det jo godt at have nogle forskellige projekter at skifte mellem ;-)

Jeg har faktisk en del andre projekter på bedding, men tror jeg skal have nogle af UFO'erne færdige inden jeg begynder på flere. Jeg har en jakke liggende til Lilah som bare mangler halskanten og montering - men øv hvor jeg bare hader montering! Tror dog snart, at jeg skal have lavet den færdig, for ellers ender det med, at prinsessen ikke kan passe den længere. Desuden har jeg garn til et topstykke, en anden tunika til mig selv og et par bukser til Lilah, så jeg løber vist ikke tør for garn lige med det samme ;-)

I tirsdags var der "premiere" på en ny online strikkecafé på Facebook. Det var super hyggeligt - men jeg tror dog ikke det var alle steder der blev strikket ret meget, vi havde jo travlt med at svare på hinandens indlæg. Jeg fik hjælp til opskriften til min mor og generelt var det bare skønt at "snakke" med andre der deler min interesse - det er der nemlig ikke så meget af i min hverdag.